Këto vende nuk do të kenë rrymë ditëve në vijim Këto vende nuk do të kenë rrymë ditëve në vijim
KEDS ka njoftuar se gjatë këtyre ditëve në vijim do të ketë reduktime të rrymës në disa vendbanime në Republikën e Kosovës. Më posht... Këto vende nuk do të kenë rrymë ditëve në vijim

KEDS ka njoftuar se gjatë këtyre ditëve në vijim do të ketë reduktime të rrymës në disa vendbanime në Republikën e Kosovës.

Më posht keni njoftimet:

Pejë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 07.01.2017 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Shkolla Ekonomike, Ellani, Musajt, Rubini, Pompat e ujit, Kafeja e Brahës, Brestoviku, Ciga, Erozia, Lipa, Muriqët te Shpella e Bobit, Novosella, Radavci, Jabllanica e Madhe dhe Jabllanica e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: riparimi i TS-ve (ndërrimi I bazave të siguresavej).

2.

Më 07.01.2017 në NS 110/10 kV Deqani do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lluka, Lluke Gecaj, Kodrali, Pozhari, Lumbardh I, Lluka I, Gllogjan, Pozhar Qaush, Mushkolaj Irzniqe, Shpatej I, Shpatej II, Ratishe, Dashinoc, Maznik I dhe Maznik III.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i 4 shtylave të tensionit të mesëm dhe Izolatorëve.

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 07.01.2017 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Llausha (Kodi:14000013) prej orës 09:00 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Zakuta 2, Lagjja Sylevi – Dumnicë, Kërpimeh, Murgull, Metehi, Reçicë, Repë, Llaushë, Deberdol, Llaushë Mernicët, Sllatinë, Zhiti, Duminicë, Silevicë, Dvorishtë dhe Brecë.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i ormanit të vjetër, përgatitja e bazamentit për ormanin e ri dhe ndërrimi dhe lidhja e kabllove ne ormanin e ri në NS Merrnictë.

2.

Më 07.01.2017 në NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Lum i madh (Kodi:15019006) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë) dhe Prilluzhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave.

3.

Më 07.01.2017 në NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Palaj (Kodi:18024001) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Sobovc, Bivolak, Kulla Sibovc (te Shkolla), Shipitullë, Sibovc Kongjelët Grabovc I, Grabovc II, Bivolak, Mulliri Palaj, Hade, TS Privat N. Mjekiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: promontimi i shtyllave.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09 deri 13.01.2017 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

· Dalja 0.4 kV Polisteri (Kodi:14000004021) prej orës 10:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: TS 10/0.4 kV Polisteri.

Arsyeja e ndërprerjes: Realizimin e punëve të projektit “Poliesteri” Lot 1 Podujeva.

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.01.2017 në NS 110/35/10 kV Prizereni 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi:30000004) prej orës 10:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin : Votra , Ortakoll II/1 , Ortakoll II , Ben-Aff , Dizelli , Lux Dekor , Banesat Elanit , Ortakolli II/2 , Tabahane .

Arsyeja e ndërprerjes: realizimin e punëve në bazë të pëlqimit elektro-energjetik të lëshuar nga KEDS-it, energjizimi i TS 10/0.4 kV.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09.01.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Gjakova 3 (Kodi:81083016) prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Azem Hajdari, Aleksandër Mojsiu, Besim Bishtazhini, Bajram Daklani, Deshmoret e Lirise, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazasi, Halit Asllani, Hysni Dobruna, Haki Taha, Ismajl Qemajli, Konferenca e Bunjajit, Konstantin Kristoforidhi, Martin Camaj, Mithat Frasheri, Mixheni,Qazim Bakalli, Shaban Polluzha, Skenderbeu, Xheladin Hana, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: realizimin e punëve ne bazë të pëlqimit elektro-energjetik të lëshuar nga KEDS-it.