Këto vende do të mbesin pa rrymë Këto vende do të mbesin pa rrymë
KEDS përmes një komuniikate për media ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim. Kjo është... Këto vende do të mbesin pa rrymë

KEDS përmes një komuniikate për media ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.
Kjo është komunikata e plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 16.02.2018 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Trasingu (Kodi:16021010) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja e konsumatorit Agjencia e Ushqimit dhe Veterinaraisë me nr.PEE 8704.

2.

Më 15.02.2018 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drenasi 3 (Kodi:16021003) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Drenasi (një pjesë) dhe Qendra Zejtare- Lokalet.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TSB 400 kVA.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.02.2018 në NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Grashtice-Radashec (Kodi:14016001 ) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00.

Gjate kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Grashtica dhe Radasheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

2.

Më 15.02.2018 në NS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fidanishtja (Kodi: 18024003) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fidanishte, Fidanishte Kastriot, Hashanët Kastiot, Elektro monti, Palaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve toroidal.

3.

Më 15.02.2018 në NS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Palaj (Kodi:18024001 ) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve toroidalë.

4.

Më 15.02.2018 në NS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kastrioti-Qyteti (Kodi:18024002 ) prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Qyteti Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epëerm, Mazgit i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë Mitrovicë, Subotiq dhe Kijac.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve toroidalë.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15 dhe 16.02.2018 në NS 35/10 kV kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Terpeza (Kodi:61065012) prej orës 08:00-11:00 dhe nga ora 13:00-16:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe T.S Privat 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të metalit –kapriate në projektin e Master planit -Lot 11-2017.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.02.2018 në NS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bunjaket (Kodi:60024002) prej orës 11:00 deri ne ora 15:30.

Gjate kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Vrajolli, Kllokoqi, Miniera, Flotacioni, Gërbeshi, Vakovci, Bunjakët dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.02.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ledina (Kodi 53000001) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 18.02.2018 në NS 35/10kV Gurakoc do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi 50052001) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e poshtme dhe e Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja e ndërprerjes: Puna ne pastrim të trasesë në LP10KV Dobrushës, TS -Dobrushe Kulla deri te TS- Staradran Kulla ku duhet të prehen lisat.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.02.2018 në NS 35/10kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

· Hyrja 35 kV (Kodi:810840) prej orës 10:30 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Fehmi Agani, rr.Ibrahim Fehmiu, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Rruga Tirana, rr.Ali Pashë Tepelena, rr.Armand Pier Pailand, rr.Fan Stilian Noli, r.Ferhat Binishi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mbretresha Teuta, rr.Musa Zajmi, rr.Naum Veqilhargji, rr.Nënë Tereza, rr.Selman Riza, rr.Dah Polloshka, rr.Fehmi Agani, rr.F.Sereqi, rr.Gjon Sereqi, rr.Ibrahim Fehmiu, rr.Mark Malota, rr.Tivari, rr. Nënë Tereza, rr. UÇK, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci (një pjesë), rr.Bujar Syla (1konsumator), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka, rr. rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu, rr.Sylejmon Vokshi, Ngrohtorja e Qytetit, Qendra tregtare Nertili, rr. Wesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 15.02.2018 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të ndërprehet transformatori T-1. Gjatë kësaj kohe do të nderprehen dalejt 10 kV:

· Dalja 10 kV Shkolla Normale (Kodi:30033004) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk dhe Lagjja e Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Qendra Teknike (Kodi:30033009) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra Teknike, Tusuzi l-lV dhe Lagjja Hoqa.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Tabahana (Kodi:30033010) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji, Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta, Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha dhe Lekë Dugagjini.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi:30033008) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”,Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.02.2018 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Lipjan-Qendra 2 (Kodi 41000019) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS1-Ilmi Ratkoceri, TS 3, Dino-1, Basri Sopa, Market Viva, Skender Krasniqi, TS Agron Gashi, FFB Trade, TS Dardan Ratkoceri, TS Sabri Bajrami, Inter Group Sh.p.k, TS Gani Shabani “ Studenti”.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim.

2.

Më 15.02.2018 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Burgu (Kodi 41000008) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Burgu.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim.

3.

Më 15.02.2018 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Lipjani-Qendra (Kodi 41000006) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit, rrugët “Lidhja e Prizrenit”, “Tahir Sinani”, “Komandant Kumanova”, Ambulanca etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15 -18.02.2018 në TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Reqak II (Kodi:41046004048) prej orës 10:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë e Reçakut.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Erpower.

2.

Më 15 -18.02.2018 në TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Reçak III (Kodi:41046004049) prej orës 10:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: një pjesë e Reçakut.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Erpower.

3.

Më 15 -18.02.2018 në TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Reqak IV (Kodi:41046004050) prej orës 10:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: një pjesë e Reçakut.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Erpower.

4.

Më 15 -18.02.2018 në TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Petrov Balovit- pompat Reqak (Kodi:41046002069) prej orës 10:00-12:00 dhe prej ores 14:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: një pjesë e Reçakut.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Erpower.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.02.2018 në NS 35/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ujësjellësi i Vjetër (Kodi 71075010) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e daljeve nga hapësira ku do të ndërtohet objekti i KOSTT-it.