Kim Kardashian është mësuar të duket për mrekulli gjithmonë, shkruan Sovrani.Info. Ajo gjithmonë na mahnit me pamjen e saj, dhe njëjtë veproi edhe këtë...

Kim Kardashian është mësuar të duket për mrekulli gjithmonë, shkruan Sovrani.Info.

Ajo gjithmonë na mahnit me pamjen e saj, dhe njëjtë veproi edhe këtë javë kur u shfaq në Paris Fashion Week, në Givenchy show 2016./Sovrani