Kim Kardashian përmes rrjeteve sociale tregoi qaforen që ia kishin vjedhur hajdutët. Kim tregoi se ishte një qafore prej diamanti ajo të cilën hajdutët...

Kim Kardashian përmes rrjeteve sociale tregoi qaforen që ia kishin vjedhur hajdutët.

Kim tregoi se ishte një qafore prej diamanti ajo të cilën hajdutët ia kishin marrë kur e kishin plaçkitur në Paris.

“Kthim në vitin 2007. Pra, ky gjerdan që unë kam vënë është një kryq diamanti nga Jakobi dhe kjo ishte e para e bizhuteri që kam blerë kur kam marrë pagesën time të parë. Kur më vodhën kjo u mor nga unë. Megjithatë gjatë ikjes së hajdutëve u ka rënë një copë e kësaj bizhuterie në rrugë dhe kjo ishte ajo. Është shumë sentimentale për mua. Vetëm doja ta ndaja me ju✨”, ka shkruar Kim.