Kjo është gjendja e fytyrës së 8 vjeçarit nga Vushtria që u sulmua nga qentë endacak Kjo është gjendja e fytyrës së 8 vjeçarit nga Vushtria që u sulmua nga qentë endacak
Një fëmijë është kafshuar nga qenët endacak. Një fëmijë tetë vjeç, L.I (i njohur për redaksinë) është kafshuar dje nga qentë endacak në rrugën... Kjo është gjendja e fytyrës së 8 vjeçarit nga Vushtria që u sulmua nga qentë endacak

Një fëmijë është kafshuar nga qenët endacak.

Një fëmijë tetë vjeç, L.I (i njohur për redaksinë) është kafshuar dje nga qentë endacak në rrugën “Kadri Dushi” në Vushtrri.

Familjarë të fëmijës kanë dërguar disa fotografi në adresë të Periskopit, për të treguar rrezikun që kanë nga qentë endacak në qytetin e Vushtrrisë.

Bëhet e ditur se edhe fëmijët e tjerë kanë qenë pre e tyre, shokë të L.I., por ata kanë arritur të ikin dhe të shpëtojnë pa lëndime.

Fotografitë më poshtë ju ttregojnë se sa serioze janë lëndimet e djalit tetë vjeç. Kujdes pamje të ndjeshme! /Periskopi

Image

Image