Kjo është kafsha që më së shumti vret njerëz Kjo është kafsha që më së shumti vret njerëz
A e kishit menduar ndonjëherë cila kafshë vret më shumë njerëz në vit? Do gabonit nëse do mendonit kafshë si peshkaqeni apo luani… Sa... Kjo është kafsha që më së shumti vret njerëz

A e kishit menduar ndonjëherë cila kafshë vret më shumë njerëz në vit? Do gabonit nëse do mendonit kafshë si peshkaqeni apo luani…
Sa shpesh ju rastis të takoni një luan në jetën tuaj ? Atëherë duhet të mendoni për kafshët që janë më afër jush e atëherë do i afroheni përgjigjies së saktë. Sipas një studimi nga National Geographic ujqërit dhe peshkaqenët vrasin vetëm 10 njerëz në vit ndërkohë luanët dhe elefantët vrasin 100 njerëz. Hipopotamët vrasin 500 njerëz

Krokodilët 1000

Një lloj krimbi Tapeworms 2000 dhe Mushkonjat TSETSE, kërmijtë e ujit dhe insektet vrasëse i marrin jetën 10,000 njerëzve në 1 vit.

Qentë e egër 25,000

Gjarpërinjtë 50,000 dhe vendin e parë e mbajnë mushkonjat . Ato vrasin 725,000 njerëz në një vit. E frikshme apo jo…

Burimi: National Geographic Franca, 1 vit burg për prindërit që postojnë fotografitë e fëmijëve.