Kjo është thirrja që Adriatik Kelmendi iu bënë partive opozitare Kjo është thirrja që Adriatik Kelmendi iu bënë partive opozitare
Gazetari, Adriatik Kelmendi, iu ka bërë thirrje partive opozitare të ndalin sulmet ndaj njëra tjetrës, sepse, kështu, sipas tij,  pushteti do të bëhet më... Kjo është thirrja që Adriatik Kelmendi iu bënë partive opozitare
Gazetari, Adriatik Kelmendi, iu ka bërë thirrje partive opozitare të ndalin sulmet ndaj njëra tjetrës, sepse, kështu, sipas tij,  pushteti do të bëhet më arrogant.
Ja postimi i plotë i tij:

 Shume te pashendetshme keto goditje te partive opozitare ndermjet vete ne njeren nder ditet me te veshtira per ta.

S’duhet harruar se, si e bashkuar, kjo opozite ia doli qe ta heqe ne mase te madhe rrezikun e nje Asociacioni me kompetenca ekzekutive dhe ta relativizoje fuqine frikesuese te nje pushteti me mbi 2/3 ne Kuvend.

Me parti opozitare qe e luftojne njera-tjetren, pushteti vetem ndihmohet te jete me arrogant dhe mosllogaridhenes ndaj qytetareve.
Nese nuk nderrojne shpejt kurs, druaj qe ne javet ne vazhdim do te shohim gjuhe me te ashper te opozites ndermjet vete se sa ndaj vete pushtetit.
Paramendojeni situaten kur AAK e NISMA me 14 maj do protestojne ne njerin shesh, e LVV do te beje aksione te tjera ne nje shesh tjeter!