Kjo video e dy fëmijëve duke u përqafuar është bërë “hit” në internet Kjo video e dy fëmijëve duke u përqafuar është bërë “hit” në internet
Një video është bërë virale me dy vjeçarë shokë të ngushtë, dhe kjo është pa dyshim video më e lezetshme që keni parë ndonjëherë.... Kjo video e dy fëmijëve duke u përqafuar është bërë “hit” në internet

Një video është bërë virale me dy vjeçarë shokë të ngushtë, dhe kjo është pa dyshim video më e lezetshme që keni parë ndonjëherë.

Këta dy fëmijë të cilët nuk mund të qëndrojnë pa njëri tjetrin, nuk janë parë që dy ditë, por mënyra se si përqafohen sa herë që shihen me njëri tjetrin të lë me shpresa për jetën, raporton “Unilad”.

Përgatituni të ju “shkrihet zemra” pasi të shihni këtë video..