Komunat në Maqedoni nuk i pastrojnë rrugët, qytetarët mund t’i padisin Komunat në Maqedoni nuk i pastrojnë rrugët, qytetarët mund t’i padisin
Bora dhe rrugët me ngrica i kanë mbushur siptalet. Edhe pse komunat kanë harxhuar mijëra euro për përgatitje dhe kripë, është e qartë se... Komunat në Maqedoni nuk i pastrojnë rrugët, qytetarët mund t’i padisin

Bora dhe rrugët me ngrica i kanë mbushur siptalet. Edhe pse komunat kanë harxhuar mijëra euro për përgatitje dhe kripë, është e qartë se kanë harruar se duhet të punohet edhe në terren. Deri tani në klinika të lënduar dhe me fraktura janë paraqitur mbi 160 persona, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Avokati i Popullit, i porosit qytetarët që të mos e presin të drejtën dhe drejtësinë, por të luftojnë për të. Për fraktura të cilat kanë pasuar qytetarët nga rrugët e papastruara, qytetarët mund t’i padisin komunat në të cilat janë rrëzuar.