Kosova dhe Gjermania do të nënshkruajnë dy marrëveshje në vlerë prej 5.5 milionë eurove Kosova dhe Gjermania do të nënshkruajnë dy marrëveshje në vlerë prej 5.5 milionë eurove
Kosova dhe Gjermania do të nënshkruajnë dy marrëveshjeve grant për projektet “Programi i Menaxhimit të Mbeturinave të Ngurta”, në vlerë 4 milionë euro dhe... Kosova dhe Gjermania do të nënshkruajnë dy marrëveshje në vlerë prej 5.5 milionë eurove

Kosova dhe Gjermania do të nënshkruajnë dy marrëveshjeve grant për projektet “Programi i Menaxhimit të Mbeturinave të Ngurta”, në vlerë 4 milionë euro dhe Shërbime Profesionale të Pranuesit në Kuadrin e Programit II të Menaxhimit të Mbeturinave, në vlerë 1.466 milionë euro.

Marrëveshjet do të nënshkruhen nga ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtori i Departamentit të Infrastrukturës Komunale për Evropën Juglindore dhe Turqi në KfW, Kirk Mildner.

Në këtë ceremoni do të marrin pjesë edhe zëvendësambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jan Axel Voss. /Telegrafi/