Kosovë – Azerbajxhan, mbyllet me këtë rezultat Kosovë – Azerbajxhan, mbyllet me këtë rezultat
Kosova U-18 është eliminuar në gjysmëfinalen e Kampionatit Evropian. Përfaqësuesja kosovare ka pësuar humbje nga Azerbajxhani ma 11 pikë epërsi, 77:66. Për Kosovën më... Kosovë – Azerbajxhan, mbyllet me këtë rezultat

Kosova U-18 është eliminuar në gjysmëfinalen e Kampionatit Evropian.

Përfaqësuesja kosovare ka pësuar humbje nga Azerbajxhani ma 11 pikë epërsi, 77:66.

Për Kosovën më të dalluarit ishin Janjeva me 12 pikë, Peci e Shala me nga 12 pikë dhe Bunjaku me 11 sosh.

Kosova do ta luajë edhe një ndeshje, atë për vendin e tretë.