Kuvendi shkon në pauzë, vazhdon në ora 18:00 Kuvendi shkon në pauzë, vazhdon në ora 18:00
Kuvendi do të vazhdojë seancën e sotme në orën 18:00 pasi deputetët kanë marrë pauzën e drekës. Diskutimi i fundit ka qenë për miratimin... Kuvendi shkon në pauzë, vazhdon në ora 18:00

Kuvendi do të vazhdojë seancën e sotme në orën 18:00 pasi deputetët kanë marrë pauzën e drekës.

Diskutimi i fundit ka qenë për miratimin e projektligjit për mbrojtjen e fëmijëve.

Një pjesë e deputetëve të Vetëvendosjes dhe LDK-së nuk kanë qenë në seancë.