Ky është hoteli më i vjetër në botë, ja ku gjindet ai Ky është hoteli më i vjetër në botë, ja ku gjindet ai
Mund ta merrni me mend se ku ndodhet? Hoteli më i vjetër në botë ndodhet në Yamanashi në Japoni, transmeton lajmi.net Hoteli ”Nishiyama Onsen... Ky është hoteli më i vjetër në botë, ja ku gjindet ai

Mund ta merrni me mend se ku ndodhet?

Hoteli më i vjetër në botë ndodhet në Yamanashi në Japoni, transmeton lajmi.net

Hoteli ”Nishiyama Onsen Keiunkan” funksionon qysh në vitin 705 dhe ka kaluar nëpër 52 gjenerata të të njejtës familje.

Natyrisht, familja e mban rekordin botëror për mbajtjen e një objekti për më shumë se 1000 vite.

Shikoni më poshtë se si duket.