Ky është Ilaçi për pastrimin e zorrës së trashë! Ky është Ilaçi për pastrimin e zorrës së trashë!
Lëngu i limonit nuk është i dobishëm vetëm për pastrimin e zorrës së trashë, por, dhe për shumë probleme të tjera lidhur me tretjen, si... Ky është Ilaçi për pastrimin e zorrës së trashë!

Lëngu i limonit nuk është i dobishëm vetëm për pastrimin e zorrës së trashë, por, dhe për shumë probleme të tjera lidhur me tretjen, si kapsllëku. 

Gjithashu, ndihmon në rivendosjen e pH-së së zorrës, që është padyshim një nga organet më të rëndësishme të trupit të njeriut, por dhe në ç’helmimin e trupit nga toksinat e padëshiruara.

Limoni është i pasur me vitaminë C, me metale kationike dhe anionike, që të gjitha së bashku kontribuojnë në shpërbërjen e mukusit të prodhuar gjatë luftimit të toksinave të padëshiruara.

Mënyra më e efektshme për pastrimin e zorrës së trashë dhe funksionin normal të saj është përgatitja e një recete të veçantë një herë në vit. Më konkretisht, në në tas përzieni së bashku dy lugë gjelle lëng të freskët limoni, 2 lugë gjelle shurup panje, një majë luge piper të kuq dhe 28.35 gr ujë të distiluar Pastaj, pini 3-4 herë në ditë nga (përzierja) për një javë rresht.

Pas pëfundimit të kurës, zorra do të pastrohet dhe çdo mbetje e padëshiruar do të eleminohet tërësisht.