Ky është kuptimi i llogove për markat AUDI, BMW dhe Mercedes (FOTO) Ky është kuptimi i llogove për markat AUDI, BMW dhe Mercedes (FOTO)
Të gjithë kemi vetura të tipit Audi, Mercedes dhe BMW. Mirëpo a e keni ditur kuptimin e llogov të tyre ose emrin. Sovrani.info ju... Ky është kuptimi i llogove për markat AUDI, BMW dhe Mercedes (FOTO)

Të gjithë kemi vetura të tipit Audi, Mercedes dhe BMW. Mirëpo a e keni ditur kuptimin e llogov të tyre ose emrin.
Sovrani.info ju sjell kuptimin e llogove të këtyre tri kompanive, shkruan Sovrani.info.

AUDI

audi-logo-1999-1920x1080

4 rrathët e Audisë përfaqësojnë 4 kompanitë themeluese.
E para nga e majta përfaqëson Audinë, e dyta DKW, e treta Horch dhe e fundit WANDERER

MERCEDES

mercedes-benz-logo-2011-1920x1080

Ylli i Mercedesit tregon dominimin e kësaj kompanie në tokë, det dhe ajër si në kualitet ashtu edhe në stil.

BMW

download

BMW ( Bayerische Motoren Werke) paraqet helikat e bardha të airoplanit të cilat duken se po e qajnë qiellin. /Sovrani.info.