Ky është Mercedesi që “vozit” vet (VIDEO) Ky është Mercedesi që “vozit” vet (VIDEO)
Me avansimin e teknologjisë, po përaprojnë dhe veturat, e së bashku me to edhe njerëzimi, shkruan Sovrani. Arritja më e madhe deri më tani... Ky është Mercedesi që “vozit” vet (VIDEO)

Me avansimin e teknologjisë, po përaprojnë dhe veturat, e së bashku me to edhe njerëzimi, shkruan Sovrani.

Arritja më e madhe deri më tani e Mercedes-Benz, ndoshta është auto-pilotimi i veturës. Ky sistem bënë të mundur që vetura të vozitet në mënyrë automatike dhe ju mund të qëndroni ulur në ulset e pasme.

Mercedes S Class, W222 e ka të mundur këtë sistem.

Se për çfarë bëhet fjalë shikoni videon e mëposhtme. /Sovrani