Për këtë qen është thënë se është lojtar më i mirë se Lionel Messi, dhe kjo as që mund të kontestohet. Ai u bë i...

Për këtë qen është thënë se është lojtar më i mirë se Lionel Messi, dhe kjo as që mund të kontestohet.

Ai u bë i famshëm, pasi u xhirua në një plazh të Brazilit duke luajtur me tre njerëz të tjerë. Performanca e tij ishte e mahnitshme dhe video po bën xhiron e botës.

https://www.youtube.com/watch?v=tpbMEDvAMt8