Ky është momenti kur Policia e Kosovës gjen 135 kilogramë drogë (VIDEO) Ky është momenti kur Policia e Kosovës gjen 135 kilogramë drogë (VIDEO)
Gjatë ditës së sotme Policia e Kosovës ka përfunduar një operacion me sukses, ku ka sekuestruar 135 kilogramë marihuanë, përcjellë Sovrani.info. Ky operacioni u zhvillua... Ky është momenti kur Policia e Kosovës gjen 135 kilogramë drogë (VIDEO)

Gjatë ditës së sotme Policia e Kosovës ka përfunduar një operacion me sukses, ku ka sekuestruar 135 kilogramë marihuanë, përcjellë Sovrani.info.

Ky operacioni u zhvillua saktësisht në fshatin Bibaj, zonë kjo ndërmjet Ferizajt e Gjilanit.

Në këtë rast janë arrestuar disa persona.

Policia e Kosovës ka publikuar në faqen zyrtare të saj dhe pamjet e momentit kur droga është gjetur në brendësi të disa dyerve.

Më poshtë keni pamjet e publikuara nga ky operacion: