Ky është ndikimi i çamçakëzit në shëndetin tuaj! Ky është ndikimi i çamçakëzit në shëndetin tuaj!
Shumica e njerëzve përtypin çamçakëz për të mposhtur stresin, e disa të tjerë për argëtim. Por nëse e mbani gjatë ju lodhet nofulla, duhet... Ky është ndikimi i çamçakëzit në shëndetin tuaj!

Shumica e njerëzve përtypin çamçakëz për të mposhtur stresin, e disa të tjerë për argëtim. Por nëse e mbani gjatë ju lodhet nofulla, duhet të dini se dobitë e tij janë të shumta, veçanërisht nëse zgjidhni atë pa sheqer.

Është zbuluar se personat që përtypin çamçakëz, kanë memorie më të mirë dhe kujtojnë 10% më shumë të dhëna, se sa ata që nuk e bëjnë një veprim të tillë.

Ndikon në rritjen e gjakut qarkullimit të gjakut në tru, dhe duke e përtypur, jemi gjithmonë më të kthjellët.

Dhe ashtu siç mund të mendohej, nga përtypja e çamçakëzit, luftohet stresi dhe stimulohet humori i mirë.