Ky është personi që kreu vrasjen e trefishtë sot në Prishtinë Ky është personi që kreu vrasjen e trefishtë sot në Prishtinë
Një vrasje e trefishtë ka ndodhur sot në lagjen Dardania. Një burrë ka vrarë gruan, nusen e djalit dhe më pas veten. Në rrejte... Ky është personi që kreu vrasjen e trefishtë sot në Prishtinë

Një vrasje e trefishtë ka ndodhur sot në lagjen Dardania. Një burrë ka vrarë gruan, nusen e djalit dhe më pas veten.
Në rrejte sociale është publikuar fotografia e burrit i cili dyshohet se kreu vrasjet. Emri i tij është Hasan Krasniqi.

Ndërkohë në banesën ku ka ndodhur krimi janë prezente ekipet e forenzikës dhe po pritet nxjerrja e trupave.

Prokuroria ka njoftuar se dorasi kishte probleme mendore duke shtuar se ai më herët kishte ushtruar dhunë në familje. /Lajmi.net/

personi