Përgatituni! Ky është seriali i Steven Spielberg, i cili mund të shihet vetëm natën! Përgatituni! Ky është seriali i Steven Spielberg, i cili mund të shihet vetëm natën!
Steven Spielberg po shkruan një serial televiziv horror për ‘Quibi’ që do të shikohet vetëm natën, kur celularët do të tregojnë se jashtë është... Përgatituni! Ky është seriali i Steven Spielberg, i cili mund të shihet vetëm natën!

Steven Spielberg po shkruan një serial televiziv horror për ‘Quibi’ që do të shikohet vetëm natën, kur celularët do të tregojnë se jashtë është errësuar, shkruan lapsi.al.

Për momentin titulli i zhvillimit të serialit është “Spielberg’s After Dark”.

Regjisori i famshëm ka shkruar gjashtë episode të një historie të përbërë nga 10 ose 12 seri.

Nuk dihet ende data e publikimit dhe historia e këtij projekti.