Ky është taksi i ajrit në SHBA (FOTO/VIDEO) Ky është taksi i ajrit në SHBA (FOTO/VIDEO)
Është ky taksi ajror “Volocopter” i cili do të përdoret në SHBA. Kompania ka marrë leje që të qarkullojë në SHBA si taksi ajror... Ky është taksi i ajrit në SHBA (FOTO/VIDEO)

Është ky taksi ajror “Volocopter” i cili do të përdoret në SHBA. Kompania ka marrë leje që të qarkullojë në SHBA si taksi ajror dhe së shpejti pritet që të lëshohet në përdorim, transmeton Sovrani.info.

ces_2018_intel_volocopter_2387

“Volocopter” bart 2 persona dhe fluturimi i tij me një të mbushur bateritë mund të zgjatë deri në 28 kilometra.

Ky taksi ajror u prezantua edhe ne panairin e teknologjisë në CES. /Sovrani.info