Labi dedikim bashkëshortes: Ja shërbëtori yt Labi dedikim bashkëshortes: Ja shërbëtori yt
Labinot Tahiri i ka bërë dedikimin special bashkëshortes. Këngëtari Labinot Tahiri i ka shkruar disa fjalë për një prej personave më të veçantë për... Labi dedikim bashkëshortes: Ja shërbëtori yt

Labinot Tahiri i ka bërë dedikimin special bashkëshortes.

Këngëtari Labinot Tahiri i ka shkruar disa fjalë për një prej personave më të veçantë për të, bashkëshorten e tij, shkruan lajmi.net.

Ai ka treguar se si ajo e ka dashur edhe atëherë kur nuk kishte lekë dhe ka theksuar respektin që ka treguar dhe tregon sot për të.

“Qëndrueshmeria në jetë, vlenë më shumë se sa pasuria dhe letrat me vlerë💵💵. Për faktin që jetojmë të fortë si familje, kjo u bë se deshti Zoti , dhe ti më deshte edhe kur nuk kisha💵( Lekë)
Prandaj, isha dhe jam shërbetori yt sikurse i shumë njerëzve, i pa ndryshuar asnjeherë: edhe kur bëra karriere, edhe kur i bëm pak lekë😉🤚🏽 Edhe sikurs mos të kemi nesër,humanizmin e kemi dhe i takojmë të dy, se sa kam dhënë unë në jetë, ke dhënë edhe ti( HANA) 🌙 Ne nuk ndryshuam dhe JEMI NJË✊🏻. 🌙⭐️ Dize Dize Dize 😉💐💐 “, ka shkruar Labi.