Lady Gaga performon me plot emocione këngën që e nominoi për Oscars (VIDEO) Lady Gaga performon me plot emocione këngën që e nominoi për Oscars (VIDEO)
Kënga vjen nga “Hunting Ground” ndërsa krahas saj janë nominuar edhe “Writings on the wall”, “Simple Song #3”, “Manta Ray” dhe “Earned it” nga... Lady Gaga performon me plot emocione këngën që e nominoi për Oscars (VIDEO)

Kënga vjen nga “Hunting Ground” ndërsa krahas saj janë nominuar edhe “Writings on the wall”, “Simple Song #3”, “Manta Ray” dhe “Earned it” nga Fifty Shades of Grey.

“Til it Happens to You” është kënga që Lady Gagan e ka nominuar sivjet për ceremoninë Oscars, në kategorinë e kolonës më të mirë zanore për film.

Gaga e ka performuar këngën mbrëmë në Annual Producers Guild Of America Awards, dhe ka shtuar se i falënderon të gjithë ata që mbështesin kauzën e këngës, luftën kundër dhunimit.

“Shumë njerëz që i njoh kanë qenë të abuzuar seksualisht. Duhet ndaluar dhunimi dhe abuzimi seksual, dhe kjo është një çështje që mua personalisht më prek dhe më shqetëson shumë” ka thënë Gaga.

Kënga vjen nga “Hunting Ground” ndërsa krahas saj janë nominuar edhe “Writings on the wall”, “Simple Song #3”, “Manta Ray” dhe “Earned it” nga Fifty Shades of Grey.