Lajm i bukur për Fiorentinan, Astori do të vazhdojë “të luajë”! Lajm i bukur për Fiorentinan, Astori do të vazhdojë “të luajë”!
Fiorentina mund të vazhdojë të përdorë edhe për sezonin e ri futbollistik shiritin e kapitenit që mbante dikur Davide Astori, përpara se të ndahej... Lajm i bukur për Fiorentinan, Astori do të vazhdojë “të luajë”!

Fiorentina mund të vazhdojë të përdorë edhe për sezonin e ri futbollistik shiritin e kapitenit që mbante dikur Davide Astori, përpara se të ndahej nga jeta.

Prej dy sezonesh e mban në krah German Pezzella, argjentinasi, ndaj dhe do të vazhdojë ta mbajë, pasi Liga Italiane e Futbollit ka dhënë “ok” edhe për këtë sezon.

shirt-11f72bb468e146ddff709a1fac46ea13616cdabcd1d04eef52c7_1920x1080