Këshilli organizativ për shënimin e përvjetorit të dhjetë të pavarësisë së Kosovës, ka larguar flamurin kombëtar “Te Rrethi” në Prishtinë dhe pas pak do...

Këshilli organizativ për shënimin e përvjetorit të dhjetë të pavarësisë së Kosovës, ka larguar flamurin kombëtar “Te Rrethi” në Prishtinë dhe pas pak do të vendoset ai i Republikës së Kosovës, transmeton Indeksonline.

Vetëm pak orë pasi kryeministri Ramush Haradinaj dha urdhër për vendosjen e flamurit, kompania e kontraktuar e bëri një veprim të tillë duke e vendosur atë, transmeton Indeksonline.

Derisa kompania e vendosi atë, forca të shumta të policisë ishin afër vendit të ngjarjes.