LDK dhe VV merren me mocionin anti-qeveritar LDK dhe VV merren me mocionin anti-qeveritar
Kryetari i LDK-së,Isa Mustafa dhe ai i VV-së,Albin Kurti, nuk u panë të mërkurën në manifestimin qendror për shëmimin e 20 vjetorit të çlirimit... LDK dhe VV merren me mocionin anti-qeveritar

Kryetari i LDK-së,Isa Mustafa dhe ai i VV-së,Albin Kurti, nuk u panë të mërkurën në manifestimin qendror për shëmimin e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Këta dy lider të partive opozitare të mërkurën hartuan plane për rrëzimin e qeverisë.

I par i Vetëvendosjes Albin Kurti në shënimin e 14 vjetorit të themelimit të partisë në një konferencë për media, tha se qeverisë aktuale i ka ardhur fundi.