LDK dhe VV nuk po marrin pjesë në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit LDK dhe VV nuk po marrin pjesë në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit
Ka nisur të mbahet Mbledhja e sotme e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Në të po marrin pjesë pos kreut te Kuvendit, Kadri Veselit... LDK dhe VV nuk po marrin pjesë në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit

Ka nisur të mbahet Mbledhja e sotme e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

Në të po marrin pjesë pos kreut te Kuvendit, Kadri Veselit edhe Xhavit Haliti nga PDK, Aida Dërguti nga PSD si dhe një përfaqësues i komuniteteve, njofton Klan Kosova.

Dy partitë tjera opozitare LDK e VV e kanë bojkotuar këtë mbledhje.