Learta publikoi foto të veçantë në përvjetorin e martesës Learta publikoi foto të veçantë në përvjetorin e martesës
Ditë e veçantë për Leartën dhe Kushtrimin. Dasma e djalit të Shyhrete Behlulit, ka qenë njëra nga dasmat më të përfolura në mediat rozë,... Learta publikoi foto të veçantë në përvjetorin e martesës

Ditë e veçantë për Leartën dhe Kushtrimin.

Dasma e djalit të Shyhrete Behlulit, ka qenë njëra nga dasmat më të përfolura në mediat rozë, për shkak se dasma e tyre ishte madhështore dhe me tradita.

Që nga dasma, Learta dhe Kushtrimi vazhdimisht janë në fokus të mediave dhe kanë krijuar shumë fansa. Pikërisht sot çifti festojnë trevjetorin e martesës, me këtë rast, Learta ka qenë ajo e cila ka kujtuar këtë ditë të rëndësishme duke e publikuar njëren prej fotografive të fotosesionit të realizuar për dasmën e tyre.

“Përvjetori ynë i tretë”, ka shkruar ajo nën foton të cilës ia bashkëngjiti edhe një emoji në formë zemre.