Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, gjatë ditës së sotme ka raportuar para Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë. Lekaj në këtë Komision ka raportuar lidhur...

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, gjatë ditës së sotme ka raportuar para Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë.

Lekaj në këtë Komision ka raportuar lidhur me planifikimin e punëve dhe projekteve infrastrukturore për vitin 2019,njofton Klan Kosova.

“Jam i gatshëm që të raportoj edhe për projektet e vitit 2018. Por tani jam i ftuar që të raportojë për projektet e 2019-së, por nuk më pengon që të raportoj për çfarëdo që të kërkoni. Sektori i rrugëve paraqet 90 përqind të buxhetit të Ministrisë”, tha Lekaj në këtë komision.