Lëni anash çdo gjë, publikohet “Kiss, Kiss” e Ledrit dhe Lumi B Lëni anash çdo gjë, publikohet “Kiss, Kiss” e Ledrit dhe Lumi B
Lërjani në dorë Ledrit dhe Lumi B, që të sjellin një hit që do dëgjohet pa reshtur kudo. Që nga “Tavolina” dhe “Shko” me... Lëni anash çdo gjë, publikohet “Kiss, Kiss” e Ledrit dhe Lumi B

Lërjani në dorë Ledrit dhe Lumi B, që të sjellin një hit që do dëgjohet pa reshtur kudo.

Që nga “Tavolina” dhe “Shko” me Ermalin, “Messi”, “Pablo” e “Shtrejt” me Gjikon dhe “Krejt shokt e mi”, Ledri Vula dhe Lumi B janë bërë bashkë për një bashkëpunim të radhës.

Dyshja e hiteve sollën sërish një këngë bashkë e që është publikuar sot.

‘Kiss Kiss’ quhet projekti i ri muzikor i dyshes “hitbërëse” dhe është punuar në RedBoxEntertainment.

Këngën dhe videoklipin mund ta ndiqni më poshtë.