Libri : “Mami, unë dhe mami’ nga Maya Angelou Libri : “Mami, unë dhe mami’ nga Maya Angelou
Emisioni Ora Shtatë në Klan Kosova ka sjell sot librin e sapo përkthyer në shqip “Mami, unë dhe mami” i autores Maya Angelou. Autorja... Libri : “Mami, unë dhe mami’ nga Maya Angelou

Emisioni Ora Shtatë në Klan Kosova ka sjell sot librin e sapo përkthyer në shqip “Mami, unë dhe mami” i autores Maya Angelou.

Autorja e këtij libri është nga Amerika dhe ka qenë një kohë edhe këngëtare, e cila ka botuar disa pjesë të autobiografisë disa prej këtyre janë edhe në librin në fjalë.

Për më shumë shikojeni videon në vazhdim.