15 vjeçari i Nottingham Forest është bërë arsye që Man United dhe Liverpool të bëjnë një garë të ashpër njëra më tjetrën Ben Brereton...

15 vjeçari i Nottingham Forest është bërë arsye që Man United dhe Liverpool të bëjnë një garë të ashpër njëra më tjetrën

Ben Brereton ka bërë që dy gjigantët e Premier Leagues të hynë në garë të ashpër për të.

Mourinho thuhet se është një fans i madh i këtij lojtari, i cili është nga akademia e Nottingham Forest.

Brereton nuk ka bërë ende asnjë paraqitje me skuadrën e parë, por ka disa statsitika mjaft të mira të regjistruara më herët, ku nga 20 paraqitje ka shënuar 15 gola.