Londër, sulmohet një mysliman para xhamisë Londër, sulmohet një mysliman para xhamisë
Disa orë pas sulmit terrorist në dy xhami në Zelandë të Re, ku mbetën të vrarë 49 persona, një tjetër sulm ka ndodhur mbi... Londër, sulmohet një mysliman para xhamisë

Disa orë pas sulmit terrorist në dy xhami në Zelandë të Re, ku mbetën të vrarë 49 persona, një tjetër sulm ka ndodhur mbi myslimanët.

Para një xhamie në Londër, është sulmuar një myslimanë nga një grup djemsh. Ata e kishin sulmuar atë në veturë dhe e kishin goditur me shufra të forta në kokë. Përveç sulmit, ata e kishin quajtur myslimanin terrorist.

Policia ka lajmëruar që viktima e sulmit ka pësuar lëndime mjekësore.

“Në spital u vërtetua që viktima ka pasur lëndime në kokë, që nuk besohet se janë serioze” tha një zyrtarë para mediave.

Deri më tani asnjë person nuk është arrestuar./Indeksonline/