Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari fotografohen dorë për dore në Tiranë Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari fotografohen dorë për dore në Tiranë
Fotografia po bën xhiro në rrjet. 6 vite bashkë, u duk se përfunduan në ndarje për Lori Hoxhën dhe Vis Bajraktarin. Në janar, fakti... Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari fotografohen dorë për dore në Tiranë

Fotografia po bën xhiro në rrjet.

6 vite bashkë, u duk se përfunduan në ndarje për Lori Hoxhën dhe Vis Bajraktarin. Në janar, fakti se ata nuk e ndiqnin njëri- tjetrin në Instagram, u kuptua si një shenjë se çifti shumë i komentuar nuk janë më bashkë.

Por, një foto e të dyve bashkë nëpër qytet, duket se hedh poshtë gjithçka është thënë. Lori dhe Visi u fotografuan duke ecur bashkë në rrugët e Tiranës. Fotoja u publikua sot nga “Fun Day” në “In Tv”. Duhet thënë se lidhja Hoxha- Bajraktari ka qenë gjithmonë një pikëpyetje e madhe për mediat.

Aksioneria e “Top Medias” dhe sipërmarrësi janë treguar gjithmonë të rezervuar sa i takon postimeve në rrjetet sociale apo shfaqjes bashkë në eventet publike. Në fillimet e famës si fashionista, Lori Hoxha kishte një blog ku përveç fotove me veshjet IN të momentit, postonte edhe foto me Visin.

Image