Make up-i i 2019-ës ka ndryshuar dhe më të lumtur se ne do të jenë burrat! Make up-i i 2019-ës ka ndryshuar dhe më të lumtur se ne do të jenë burrat!
Edhe pse grave s’ka pse tu interesojë, e vërteta është se shumica e burrave nuk e durojnë dot grimin e rënduar në fytyrën e... Make up-i i 2019-ës ka ndryshuar dhe më të lumtur se ne do të jenë burrat!

Edhe pse grave s’ka pse tu interesojë, e vërteta është se shumica e burrave nuk e durojnë dot grimin e rënduar në fytyrën e partneres. Njollat që lë kremi pudër, pak buzëkuq në këmishë apo thjesht “mungesa e natyralitet” shpesh herë i acaron.

Gjithsesi, këtë vit teknikat e make up-it kanë ndryshuar dhe çfarë vihet re është tendenca e një grimi minimalist.

1. Rouge në vend të konturimit!

2. Grimohuni për tu dukur pa make up!

3. Harrojeni theksimin e buzëve!

4. Ndriçimin e theksuar gjithashtu!

5. Paletat e syve këtë vit janë mat!