Roberto Mancini insiston se Mauro Icardi nuk largohet nga Interi Trajneri i Interit, Roberto Mancini, në një konferencë për media ka befasuar të gjithë...

Roberto Mancini insiston se Mauro Icardi nuk largohet nga Interi

Trajneri i Interit, Roberto Mancini, në një konferencë për media ka befasuar të gjithë kur është pyetur për të ardhmen e Mauro Icardit.

Ai ka thënë se Icardi do të qëndroj dhe se nuk lexon gazeta, nuk dëgjon radio e as nuk shikon televizion, por vetëm pak porno.

“Unë nuk di gjë fare për këtë çështje. Nuk e di se çfarë ka ndodhur. Nuk lexoj gazeta, nuk dëgjoj radio, nuk shoh televizion, vetëm pak porno”, ka thënë me shaka Mancini.