“Martesa është për idiotët” “Martesa është për idiotët”
Një eksperte e seksit beson se martesa është “për idiotë” dhe nuk është e natyrshme të fleni me të njëjtin person. Nadia Bokody ,... “Martesa është për idiotët”

Një eksperte e seksit beson se martesa është “për idiotë” dhe nuk është e natyrshme të fleni me të njëjtin person.

Nadia Bokody , e cila ishte e martuar dhe e divorcuar në moshën 30-vjeçare, pretendon se të rriturit e arsimuar që janë të lidhur janë “budallenj”.

34-vjeçarja nga Australia argumentoi se monogamia është “jo në ADN-në tonë”.

Në fakt, ajo citon një studim i cili thotë se më shumë se një e treta e martesave janë prekur nga pabesia, transmeton lajmi.net.

Ajo vuri në dukje se një në pesë prej nesh po mashtrojmë partnerët tanë aktualë.

Në një artikull, ajo shkruante: “Martesa është për idiotë. Nuk është e natyrshme të kesh marrëdhënie seksuale me të njëjtin person pa pushim.

“Nuk është për shkak se ne jemi krijesa të ftohta e të pafytyrë të paaftë për dashuri – përkundrazi, qeniet njerëzore kanë aftësinë për të formuar lidhje tepër të rëndësishme dhe komplekse me njëri-tjetrin – thjesht është se besnikëria,  nuk është në ADN-në tonë “.

Nadia – e cila më parë u hap për obsesionin e saj të seksit – tha se institucioni i martesës nuk përputhet me vlerat tona moderne.

“Ne tashmë po shohim ndryshime të mëdha kulturore drejt modeleve jo-konvencionale të marrëdhënieve si poliamori. Martesa nuk ka kuptim në shoqërinë tonë moderne. ”

“Kjo nuk do të thotë se nuk besoj në dashuri dhe monogami – me të vërtetë po bëj dhe jam në një marrëdhënie të lumtur monogame për momentin – thjesht nuk shoh ndonjë sens apo përfitim të mundshëm për të pasur një person tjetër.

“Martesa është seksiste dhe e egërsuar.”

Kur është fjala për seksin, ajo tha se njerëzit që u drejtohen “tabletave, kremrave, lodrave seksuale dhe mjeteve të pompës gjenitale” provojnë se kanë nevojë për ndihmë për partnerët e tyre më vonë në jetë.

Nadia argumentoi se pikëpamjet e saj mbi martesën janë thjesht “të shtyrë nga logjika”.

Ajo e konsideron idenë e gjetjes së një personi që ajo do të kalojë pjesën tjetër të jetës së saj me një fantazi.