Mayweather zbulon ofertën që ia ka bërë McGregorit për të luftuar me rregulla të boksit Mayweather zbulon ofertën që ia ka bërë McGregorit për të luftuar me rregulla të boksit
Lufta mes Floyd Mayweather dhe Conor McGregor mund të ndodhë. Floyd ka thënë se tashmë i ka bërë ofertë McGregorit dhe se po pret... Mayweather zbulon ofertën që ia ka bërë McGregorit për të luftuar me rregulla të boksit

Lufta mes Floyd Mayweather dhe Conor McGregor mund të ndodhë.

Floyd ka thënë se tashmë i ka bërë ofertë McGregorit dhe se po pret përgjigjen e irlandezit.

“Conor McGregor vazhdon t’i thotë të gjithëve se ai dëshiron të luftojë. Lë ta bëjmë të ndodh”.

“Ne jemi përpjekur të aranzhojmë një takim me McGregor, i kemi ofruar 15 milionë dollarë”.

“Nuk e di sa ka fituar në një takim të MMA, por jam i sigurt se jo më shumë se dy milionë euro”, ka thënë Mayweather, transmeton gazetamonitor.

Por, në rast se kjo luftë më të vërtetë ndodh, atëherë Floydi ka kërkuar të jetë me rregulla të boksit.