Mblidhet Qeveria e Kosovës Mblidhet Qeveria e Kosovës

Mblidhet Qeveria e Kosovës

Lajme 11 July, 2019, 7:49

Qeveria e Kosovës do të zhvillojë sot mbledhjen e rregullt. Kjo mbledhje e radhës zhvillohet me fillim nga ora 14:00. Sigurisht se edhe pas... Mblidhet Qeveria e Kosovës

Qeveria e Kosovës do të zhvillojë sot mbledhjen e rregullt.

Kjo mbledhje e radhës zhvillohet me fillim nga ora 14:00.

Sigurisht se edhe pas kësaj mbledhje kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj do të mbajë një konferencë për media, lidhur me zhvillimet e fundit si dhe vendimet që do të merren brenda mbledhjes.