Me këto modele të syzeve do të dukeni më ‘trendy’ Me këto modele të syzeve do të dukeni më ‘trendy’
Tek çdo aksesor apo veshje të gjithë përpiqen që të blejnë ato që janë më afër trendeve të kohës. Diçka e tillë ndodh padyshim... Me këto modele të syzeve do të dukeni më ‘trendy’

Tek çdo aksesor apo veshje të gjithë përpiqen që të blejnë ato që janë më afër trendeve të kohës.

Diçka e tillë ndodh padyshim edhe me syzet optike.

Si çdo aksesor tjetër edhe ato vijnë me modele, ngjyra dhe forma të ndryshme në çdo sezon.

Në fotot e mëposhtme ju propozojmë disa ide nëse keni ndërmend të ndërroni modelin e syzeve optike që të përshtaten me kohën por edhe me shijet.

s58

s12

s11

s10

s9

s8

s7

s6

s3