Mësoni se si marihuana ndikon në mirëqenien tuaj Mësoni se si marihuana ndikon në mirëqenien tuaj
Ka pasur disa raste të varësisë ndaj marihuanës si dhe probleme me depresionin, mania dhe psikoza. Marijuana është një përzierje gri ose jeshile e... Mësoni se si marihuana ndikon në mirëqenien tuaj

Ka pasur disa raste të varësisë ndaj marihuanës si dhe probleme me depresionin, mania dhe psikoza.

Marijuana është një përzierje gri ose jeshile e luleve të thata dhe tymoset si cigare.

Mënyra se si ta dalloni nëse marihuana është duke ju shkaktuar probleme është nëpërmjet simptomave të mëposhtme: Zemërim, nervozizëm, agresion, dhimbje, të dridhura, depresion, shpërqendrim, çrregullim i gjumit, humbje oreksi, djersitje, transmeton Indeksonline.

Efektet në tru:

Përdorimi i marihunës në mënyrë konstante e bënë më të vështirë të kujtohen ngjarjet e ndryshme si dhe paraqet vështirësi në të mësuar apo nxënie. Marihuna, në raste të caktuara mund të shkaktojë kushte të rënda mendore si psikoza, depresioni dhe mania.