Met Elshani ka dy fjalë për Butën: Ia ktheu shpinën njerit që e ngriti, është bukëpërmbys! Met Elshani ka dy fjalë për Butën: Ia ktheu shpinën njerit që e ngriti, është bukëpërmbys!
Dy ditë më parë reperi Buta ishte i ftuar në emisionin “GjoniBlack” ku thumboi hapur reperin Fero, shkruan GazetaBlic. Në ‘freestyle’ gjatë emisionit, Buta... Met Elshani ka dy fjalë për Butën: Ia ktheu shpinën njerit që e ngriti, është bukëpërmbys!

Dy ditë më parë reperi Buta ishte i ftuar në emisionin “GjoniBlack” ku thumboi hapur reperin Fero, shkruan GazetaBlic.

Në ‘freestyle’ gjatë emisionit, Buta u shpreh se Fero çdo gjashtë muaj hanë dajak, dhe se shet mendt me paratë e menaxherit të tij.

GazetaBlic ka kontaktuar menaxherin Met Elshani, i cili ka thënë se kapen për Feros për të arritur famën, dhe e quan Butën bukëpërmbys.

“Nuk la reper pa ju kapë Feros për famë, janë bërë bajat më. Fero nuk është si ai që ia ktheu shpinën njërit që e ngriti, bukëpërmbys”, tha Met Elshani.