Në kuadër të emisionit Zona Express me autor Leonard Kerqukin, sonte është transmetuar dokumentari “Në dorë të Nazimit”, ku zbulohen detaje mjaftë interesante për...

Në kuadër të emisionit Zona Express me autor Leonard Kerqukin, sonte është transmetuar dokumentari “Në dorë të Nazimit”, ku zbulohen detaje mjaftë interesante për super-dëshmitarin Nazim Bllacën.
Në këtë dokumentar ka folur edhe gazetari Milam Zeka.

Ai tregon detaje të pa thëna kurrë më parë për lidhshmërinë mes Hashim Thaçit dhe publikimit të video-materialeve të Bllacës.

Dëgjojeni rrëfimin e tij:

https://www.youtube.com/watch?v=ukPiEoCdQjA