Miley Cyrus trondit me deklaratën! Kushedi si ndihet burri i saj! Miley Cyrus trondit me deklaratën! Kushedi si ndihet burri i saj!
Miley Cyrus trondit me deklaratën! Kushedi si ndihet burri i saj, Liam Hemsworth nga Australia Miley Cyrus e ka pranuar se atë “ende e... Miley Cyrus trondit me deklaratën! Kushedi si ndihet burri i saj!

Miley Cyrus trondit me deklaratën! Kushedi si ndihet burri i saj, Liam Hemsworth nga Australia

Miley Cyrus e ka pranuar se atë “ende e tërheqin seksualisht nga gratë’, pavarësisht martesës së saj me Liam Hemsworth.

Këngëtarja e cila u martua në dhjetor të vitit të kaluar, duke folur për revistën Elle Magazine ka thënë se njerëzit janë “të hutuar” nga martesa e saj komplekse dhe moderne.

“Njerëzit janë konfuz me martesën time, por marrëdhënia ime është unike”.

Miley Cyrus e pranon: Më tërheqin gratë

Image result for miley cyrus