Ministrit të Brendshëm i dërgojnë zarfë kërcënues me një plumb Ministrit të Brendshëm i dërgojnë zarfë kërcënues me një plumb
Një zarf anonim me një plumb të kalibrit 9 mm i është dërguar Ministrit të Brendshëm dhe zëvendës/kryeministrit të qeverisë italiane, Matteo Salvinit. Zarfi... Ministrit të Brendshëm i dërgojnë zarfë kërcënues me një plumb

Një zarf anonim me një plumb të kalibrit 9 mm i është dërguar Ministrit të Brendshëm dhe zëvendës/kryeministrit të qeverisë italiane, Matteo Salvinit.

Leader of the League party, Matteo Salvini, addresses the media after meeting with Italian President Sergio Mattarella, at the Quirinale presidential palace, in Rome, Monday, May 14, 2018. Italy’s rival populist leaders asked for more time to make a coalition deal. Right-wing League leader Matteo Salvini cited “notable” difference on key issues like stopping the flood of migrants to Italy. He also said he’d insist on justice reform, dear to ally Silvio Berlusconi. Luigi Di Maio for his part told Italy’s president Monday he wants the voter base of his 5-Star Movement to have their say before any coalition deal is finalized. (Riccardo Antimiani/ANSA via AP)

Leader of the League party, Matteo Salvini, addresses the media after meeting with Italian President Sergio Mattarella, at the Quirinale presidential palace, in Rome, Monday, May 14, 2018. Italy’s rival populist leaders asked for more time to make a coalition deal. Right-wing League leader Matteo Salvini cited “notable” difference on key issues like stopping the flood of migrants to Italy. He also said he’d insist on justice reform, dear to ally Silvio Berlusconi. Luigi Di Maio for his part told Italy’s president Monday he wants the voter base of his 5-Star Movement to have their say before any coalition deal is finalized. (Riccardo Antimiani/ANSA via AP)

Zarfi i dyshimtë është identifikuar e sekuestruar sot nga Policia Postale e Romës. Pas sekuestrimit nga Policia Shkencore, brenda tij është gjetur vetëm plumbi e asnjë mesazh apo simbol tjetër kërcënues.

Ka qenë mungesa e pullës postale dhe e adresës së dërguesit që ka çuar në dyshimin e autoriteteve policore italiane.

“Nuk më frikësojnë e nuk resht në punën time”, ka deklaruar Ministri i Brendshëm italian pas kësaj ngjarje.

“Më shumë se sa një politikë shpesh herë hipokrite preferoj solidaritetin e miliona italianëve të mirë që shprehen me votën e tyre të së dielës.”