Ministrja kosovare që sot shkoi në punë me biçikletë (Foto) Ministrja kosovare që sot shkoi në punë me biçikletë (Foto)
Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj sot ka shkuar në punë me biçikletë. Ajo së bashku me zyrtarët tjerë të kësaj ministrie,... Ministrja kosovare që sot shkoi në punë me biçikletë (Foto)

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj sot ka shkuar në punë me biçikletë.

Ajo së bashku me zyrtarët tjerë të kësaj ministrie, me rastin e “Ditës pa makina” shkuan në punë me biçikleta, duke dhënë mesazh sensibilizues që qytetarët të reduktojnë përdorimin e makinave, raporton Sovrani.info

Më vonë ministrja do të mbajë një ligjëratë në Universitetin e Prishtinës.

 

img-9855-min-5253