Një femër që duket si Kim Kardashian sa i përket formave të trupit, ka mohuar se prapa formave të saj trupore fshihen operacionet...

 

Një femër që duket si Kim Kardashian sa i përket formave të trupit, ka mohuar se prapa formave të saj trupore fshihen operacionet plastike

Anastasiya Kvitko, 22 vjeçe nga Rusia, që jeton në Los Anxhelos, pretendon se është vetëm çështje kohe derisa ajo t’ia kalojë Kim Kardashian, pasi beson se ajo ka trupin e përsosur.

Modelja Anastasiya insiston se nuk ka bërë asnjë ndërhyrje plastike, duke thënë se ka këtë trup falë dietave dhe ushtrimeve.

Por, këto pretendime janë hedhur poshtë në vendin e saj.