Moment i lezetshëm, shikoni çfarë bën kjo vajzë e vogël në xhami Moment i lezetshëm, shikoni çfarë bën kjo vajzë e vogël në xhami
Muaji i Ramazanit është një muaj i shenjtë për të gjithë besimtarët dhe praktikuesit e fesë islame. Gjatë lutjes që po bëhej në xhaminë... Moment i lezetshëm, shikoni çfarë bën kjo vajzë e vogël në xhami

Muaji i Ramazanit është një muaj i shenjtë për të gjithë besimtarët dhe praktikuesit e fesë islame.

Gjatë lutjes që po bëhej në xhaminë historike tëMasxhidit në Indinë Veriore, një vajzë e vogël po bënte një gjë qesharake, shkruan Daily Mail, transmeton Sovrani.info.

‘Sherrja’ e vogël po i hipte mbi shpinë një burri, sa herë që ai ulej gjatë lutjes së tij.

Ndiqeni videon nga Daily Mail. /Sovrani.info/