Momenti i arrestimit të një prej sulmuesve nga policia e Zelandës së Re Momenti i arrestimit të një prej sulmuesve nga policia e Zelandës së Re
Ky është një prej xhirimeve të arrestimit të një prej sulmuesve nga policia e Zelandës së Re. Në rrjete sociale janë publikuar xhirime që... Momenti i arrestimit të një prej sulmuesve nga policia e Zelandës së Re
Ky është një prej xhirimeve të arrestimit të një prej sulmuesve nga policia e Zelandës së Re.
Në rrjete sociale janë publikuar xhirime që shfaqin arrestimet e realizuara pas sulmit terrorist në disa xhami në Zelandën e Re.

49 persona janë vrarë dhe më tepër se 20 kanë pësuar lëndime gjatë dy sulmeve në xhami në Christchurch.

Kryeministrja e Zelandës së Re, Jacinda Ardern e përshkroi sulmin si një prej “ditëve më të zeza” në historinë e Zelandës së Re, përcjell lajmi.net.

Kurse, ky është një prej xhirimeve të arrestimit të një prej sulmuesve nga policia e Zelandës së Re.